Over Ons

White Star B.V. is een nieuw opgerichte onderneming. Geboren als een eenmanszaak, vandaag de dag, een solide en gevestigde BV. De eigenaar heeft ervaring opgedaan op het gebied van de levensmiddelenhandel, die werkzaam zijn in sectoren als transport. Door deze ervaring leerde hij volledig  de mechanismen begrijpen in deze specifieke sector.


Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland.


De beslissing om het hoofdkantoor in een plaats te vestigendie  zo ver weg ligt en verschillend is van ons land en de cultuur wordt geleid door een droom: de Italiaanse  klasse A producten naar het buitenland te exporteren.


Het bedrijf is snel gegroeid: in één jaar is de klantengroep  gegroeid naar meer dan 70 restaurants, gelegen in verschillende delen van Nederland en uit te breiden naar hotels en supermarkten.


De kwaliteit is in de eerste plaats in onze beslissingen, en het wordt geïnterpreteerd door een systeem van continue verbetering van de organisatie, in een continue zoektocht van kwalitatief hoogwaardige producten en het ontwikkelen van een bedrijfsfilosofie die streeft naar de beste tevredenheid van de klant.


The White Star B. V. heeft onder haar leveranciers Lete SpA, De Cecco SpA, La Stella Srl, Torrente Srl, Miccio srl en La Nuova Casearia srl Agrilat SRL  Comal SRL Rigamonti SPA BP Prosciutti srl